Skip to main content

Getting an SSL certificate error on my Brizy Cloud site

Comments

31 comments

  • Sandra Prunici

    Hi,

    Could you please check if you followed all steps and recommendations from this article https://support.brizy.io/hc/en-us/articles/360041764052-Custom-domain-A-Record-Redirect-? Could you please send us a screenshot with how you set-up the Cname and A record? Also, could you please send us how are displayed the current data from DNS settings in the Brizy Cloud? Are they marked with green?

    Thanks!

    Best regards,
    Sandra

    0
  • Carlos Tabora

    Yes, I've followed all the steps and recommendations from the article and am still having problems. Following are the screen shots of my settings.

     

     

    0
  • Sandra Prunici

    Hi, Carlos,

    Thank you for these screenshots. Could you please delete these AAAA records https://jumpshare.com/v/zIWRefjwDuBxAq028mpW?

    Thanks!

    Best regards,
    Sandra

    0
  • Carlos Tabora

    Hi Sandra.

    I deleted all of the AAAA records and am still getting SSL certificate errors.

    Any thoughts?

    Carlos

    0
  • Sandra Prunici

    Hi,

    Thank you for informing us regarding this. We could solve this problem and now all should be working fine. Could you please check this?

    Thanks!

    Best regards,
    Sandra

    0
  • Carlos Tabora

    It's working correctly now. Whatever you did...thank you.

     

    Carlos

    0
  • Sandra Prunici

    Hi Carlos,

    Great to know this! It's our pleasure to help you!

    P.S. We fixed some settings for your domain.

    Best regards,
    Sandra

    0
  • Chris Reggie

    Sandra,

    I am having the same issue. I have launched a site and the SSL is not populating. 

    http://www.valentineacandheat.com/ - Didn't populate for a week so I rebuilt the site thinking I was something I did (yes, I know I should have just posted here :) ).

    0
  • Sandra Prunici

    Hi,

    Thank you for writing to us! We already solved this inconvenience and now the SSL is on your site https://jmp.sh/F6ABBqU. Could you please check this too?

    Thanks! 

    Best regards,
    Sandra

    0
  • Chris Reggie

    Hey Sandra, 

    Thank you so much for your help! You all are amazing!

    0
  • Sandra Prunici

    Hi,

    Wow, thank you! It's our pleasure to help you!

    Best regards,
    Sandra

    0
  • Chris Reggie

    Hey Sandra,

    Could you also fix Processing1st website? processing1st.com

    0
  • Sandra Prunici

    Hi,

    I'm sorry for the late response. We already solved this inconvenience and now all should work fine. Could you please check now the site?
    Thanks!

    Best regards,
    Sandra

    0
  • Franesco Cenerelli

    Hello there,

     

    Same issue with this website: https://www.giovanniscotti.com/

     

    Could you please help?

     

    Regards,

    Francesco

    0
  • Nelea Stanila

    HI Francesco,

    Thank you for your message . 

    We already solved this inconvenience , please confirm if everything is working at your end.

    Regards,

    Nelly

    0
  • Franesco Cenerelli

    Hi Nelea,

    Thanks for your support.

    Everything is working great now, thank you very much.

    Regards,

    Francesco

    0
  • Dikshant Shahi

    Hello Nilea,

     

    I am facing the same issue with my website: https://www.cafelazylad.com

    Could you please help!

    Regards,

    Francesco

    0
  • Nelea Stanila

    Hi,

    Could you please send us a screenshot of DNS settings from the domain registration? Did you follow all these steps https://support.brizy.io/hc/en-us/articles/360041764052-Custom-domain-A-Record-Redirect .Could you please check if you set up the AAAA record? If you have set up it, could you please delete it?

    Best regards,

    Nelea

    0
  • Dikshant Shahi

    Hi Nelea,

    Yes, I did follow the steps specified in the URL and I haven't set up AAAA record. Please find below the screenshot of the DNS settings. 

    Please let me know if you need any further details.

    Regards,

    Dikshant

    0
  • Nelea Stanila

    Hi Dikshant,

    We already solved this inconvenience , please confirm if everything is working at your end.

    Regards,

    Nelea

    0
  • Dikshant Shahi

    It's working fine now Nelea! Thanks a ton :) 

    0
  • Nelea Stanila

    HI Dikshant,

    Great to know that all is fine now!

    Regards,

    Nelea

    0
  • Brian Behler

    Im having the same issue with my website. Same thing. Was working yesterday but now its down. Didn't change anything. https://www.gatheringphl.com/

    0
  • Natalia Chitoroaga

    Hello Brian,

    Thank you for your comment.

    In case the SSL certificate suddenly disappears, please refresh the DNS settings in your Brizy tab - and the page will be secured "again". Right now your page is secured.

     

    Regards, Natalia 

    0
  • Chris Reggie

    Hey Sandra,

    Could you please fix the SSL issues for https://www.digiacomo-somers.com/

    0
  • Doina P

    Hello Chris,

    Thank you for your message!

    Regarding your request, can you please give us more details? In what sub-account is your project? This way we can fix the SSL issues. Hope to hear from you soon! If you have any other questions or encounter some problems, please feel free to ask! We will be happy to help!

    Have a nice day and kind regards,

    Doina

    0
  • Chris Reggie

    Hey Doina,

    The Subaccount is ZZ "Managed"

    Best regards ,

    0
  • Doina P

    Hi Chris

    Thank you for the details!

    Very soon we will fix this! Again, if you have any other questions or encounter some problems, please feel free to ask! We will be happy to help!

    Best regards,

    Doina

    0
  • Doina P

    Hello Chris!

    Quick update! Everything is fixed by now.

    Enjoy your day,

    Doina

    0
  • Annika Schuete

    Dear Brizy Team,

    I do have the same SSL certificate issues with my website annikaschuete.com
    Can you help me fix this?

    Best regards,
    Annik

    0

Please sign in to leave a comment.