Skip to main content

How to get SSL

Comments

32 comments

  • Michael Skweres

    Hi,

    I think that the easiest way is to add your domain on the cloudflare. There you have SSL by default so when you connect domain to one of your sites on brizy, it will be secured.

    0
  • Alex

    Hi Tom,

    We provide SSL certificates for custom domains and for Brizy subdomains. The certificate is activated immediately after the page is published.

    This option is not available for HTML export option and sync server option so you will need to purchase SSL separately and install it on your server.

    1
  • Chantelle Benjamin

    Hey Alex,

    I just published my site and it doesn't have a certificate. Its saying that my site isn't safe. How can i get an SSL certificate on there?

    I have a custom domain, i'm not using the HTML export option 

    1
  • Alex

    Hi Chantelle,

    do you still have the same message? It takes about 20 minutes until the SSL certificate is applied.

     

    1
  • Juan David Calle Duque

    I already waited for 20 minutes, but it still says un secure.

     

    0
  • Chantelle Benjamin

    Hey Alex,

    the SSL did appear after 20 mins, thank you so much!

    0
  • Juan David Calle Duque

    It didn't happen. I am seeing you added a new A record, maybe is this.

    0
  • Alex

    Hi,

    Please check your email. You have a message from my colleague Natalia.

    0
  • Nimit Shah

    Does the ssl approval on a newly published domain take time? 

    As our domain is published but the SSL is not showing up yet! 

    0
  • Alex

    Yes, you have to wait some time. If all goes well with DNS settings, it will apply in about 20 minutes. If the domain has many DNS fails this time increases to a day or two.

    Also, please make sure you have added the cname record and A record.

    0
  • Michael D

    Just to add my experience. After adding the CNAME and A record, took about 15 minutes for HTTPS to appear. Was automatic. Very smooth. I can see how that might catch people out, but just a short wait. Worked well

    0
  • Alex

    That's because you did everything right. This usually happens if all is well. Sometimes there are some DNS errors and it takes longer.

    0
  • Michael D

    Hope so! Great support forum. You get to learn from others too

    1
  • Aymi Holt

    Hello. I have added my domain via CNAME 2 days ago but SSL is still not activated. Previously, I didn't have to set up A records for www domains, just CNAMEs. A Records was previously for domains mapped without www. 

    But now, why does www domains mapped via CNAME don't get SSL? I cannot put A record because my DNS already has an A record mapped for the @. Please revert back to the setting where we only need a CNAME mapping. It was also what is reflected in the tutorials. Look: 
    https://nimbus-screenshots.s3.amazonaws.com/s/30743f51cb28a88800a2a6111ec03713.png

     

    0
  • Alex

    Hi,

    Changes were made to the Brizy Cloud and A record was one of the most requested features.

    Now, to apply SSL, you must add both: cname and A record. If you can't see the A record option in the Brizy Cloud, you need to clear your browser cache and check again.

     
    0
  • Pratik Vyas

    I am using a Custom Domain - registrar is Namecheap. I have bought SSL on namecheap and applied to the domain. 

    Brizy cloud site is live on www.apexloftsbirmingham.co.uk 

    But still cant get the site to show up as secure with "https" in the browser. 

    DNS settings have been changed - please review the screenshot here and let me know if I need to change or add any records. https://tinyurl.com/tgwurj5

    thanks

    0
  • Alex

    Hi Patrick,

    Please refer to this screenshot: https://jmp.sh/fGoqh2s You need to remove the redirect record and add @ instead of the domain name.

    0
  • Wonder Studio

    I am having difficulties too. I have set up the records in Cloudflare but when I replace the domain to @ in the A record, it automatically adds it back in. 

    The only way I can get Brizy Cloud to work with Cloudflare is if I remove the proxy from both the A record and the CNAME. However isn't that pointless if the idea is to go via Cloudflare to disguise the IP?

    Any ides?

    0
  • Alex

    Hi,

    As mentioned in this post, Brizy Cloud will only work with disabled proxy on Cloudflare.

    0
  • Wonder Studio

    Thanks @Alex....that post only mentions the CNAME being grey-clouded (ie not proxied)....is that the same for the A record or can that one still be proxied?

    0
  • Alex

    yes, this should be disabled for both: CNAME and A. 

    btw: this is a temporary workaround. We will make improvements on the way and you will be able to use this option on Cloudflare.

    0
  • Carmen Tseng

    Hi, I did a custom domain publishing for a client's landing page, it's been almost 3 days now and it's still showing up as insecure, I've added both CNAME and A record and it showed up as correctly set, what am I missing? What else should I do??

     

    0
  • Alex

    Hi,

    From what I see you have two A records. You need to remove the second record you have so that you only have the one pointing to your cloud IP.

    0
  • Gurpreet Singh

    How to get SSL in Brizy cloud

    0
  • Gurpreet Singh

    I am using custom domain but don't have SSL installed...........pls install for safety

    0
  • Natalia Chitoroaga

    Hello!

    The SSL certificate is generated in a couple of minutes after a full propagation for both CNAME and A records.

    @Gurpreet - your A record is not connected. Please, follow these instructions https://bit.ly/3cAUK2S Your A record is not pointed to our IP. 

     

    Let me know if you have any other questions,

    Regards, Natalia

    0
  • Adlil Shah

    hello there, just wanted to thanks for all the previous comments i just set up my brizy cloud with my local host with SSL certificate . Just make sure you setup CNAME and A record correctly like instructed , also please ensure no duplicate CNAME and A record that appointed to your domain than brizy cloud host . 

    Check carefully ,since it took me a day that i have two A records which appointed to my domain . Goodluck .   

     

    0
  • Alex

    Hi,

    thank you for sharing.

    0
  • Alex Sardinha

    Hi my website has had the SSL and been secure, now all of a sudden it is showing as non secure. I have multiple A records as I have the website pointed to other areas that need this but it hasnt effected the website before.

    Any one that can help I would be very grateful

    0
  • Nelea Stanila

    Hi Giuliano,

    Thank you for your message.

    A kindly request to send us the page URL of your project.

    Best regards,

    Nelea.

    0

Please sign in to leave a comment.