Skip to main content

Question mark boxes:Images not loading

Comments

12 comments

  • Ariel H.

    Hi,

    Thank you for contacting us.

    This could be related to the issues found in the latest updates.
    Please try to revert to an earlier version of Brizy and Brizy Pro as described on this support thread - https://support.brizy.io/hc/en-us/community/posts/16093815148689-

    Sorry for the inconvenience.

    Best regards,

    0
  • Alexander Campos

    Hi there!  I rolled back and still get the same issues! Please advise!

    AJ

    0
  • Alexander Campos

    0
  • Alexander Campos

    0
  • Alexander Campos

    I dont use a managed wordpress hosting.. I have a dedicated server...

    0
  • KC George

    Hi Alexander,

    Could you please give the URL of the website where we can see this problem?

    0
  • Alexander Campos

    https://musicmastermind.tv/english

     

    0
  • Alexander Campos

    I sent a ticket on it with wp credentials and all

     

    0
  • Ariel H.

    Hi Alexander,

    Thank you for the update.

    This issue was fixed by temporarily disabling Short Pixel and Smash Pro and purging Hummingbird cache -  https://imgur.com/WJRslxP

    If you have any further questions, please let us know.

    Best regards,
    Ariel H.

    0
  • Alexander Campos

    Hey Ariel! So any of these plugins is breaking the Brizy functionality?

    0
  • Ariel H.

    Hi Alexander,

    It appears that the issue is being caused by Smash Pro and Short Pixel plugins. To ensure you don't encounter any missing image problems, I recommend temporarily disabling both plugins while working on your pages. After making your changes, please publish the pages and then proceed to purge the cache. Once everything is published successfully, you can re-enable both plugins.

    Best regards,
    Ariel H.

    0
  • Alexander Campos

    OK thanks!

     

    0

Please sign in to leave a comment.