Skip to main content

SSL problem

Comments

22 comments

  • Alex

    Hi Michal,

    your domain is in the queue. Today it should be added,

     
    0
  • Michal Pumprla

    Hi, the SSL problem of my domain hasn't been solved yet. Where is problem?

     

    Thanks, Michal.

    0
  • Alex

    Hi Michal,

    we checked your domain and you need to remove this AAA record from your DNS settings. This is the cause of SSL delay:

    web48.cz.		251	IN	AAAA	2a02:2b88:1:4::16
     
    0
  • Juan Rivera

    Hi, I have the same problem. The site indysmma.com is not showing as SSL. Am I doing something wrong?

     

    Thanks

    2
  • Carlo Falcini

    Hi, same problem on my page contest.canavesecasamia.it, it is almost 20 hours now that the site is published on the custom domain and the SSL is still not working. Usually a couple of hours are enough... 

    0
  • Alex

    Hi guys,

    before going to the checks please confirm you have added the cname record and A record and both are set to gree in your Cloud dashboard.

    0
  • kory paul

    Hi, i have it all set to green  www.koryshauling.com with Godaddy.com

     

    how to get the ssl?

     

    I should wait some. Thank you. 🙏 

    0
  • Alex

    Hi Paul,

    the SSL is already added: https://jmp.sh/a9m0Hx2

    0
  • kory paul

    Thank you brother Alex! God bless :D

    0
  • Alex

    Most welcome ;) 

    0
  • Stefanie Roth

    Hello Alex,

    same problem here: unfortunately no SSL has been added so far - what am I doing wrong? The project name is fig1220038.brizy.site

    Thanks,
    Stefanie

    0
  • Alex

    Hi Stefanie,

    how did you publish the site? Through Server Sync or Custom Domain? If Custom Domain, did you add A record and CNAME record? 

     
    0
  • Ernesto Cohnen

    Hi I have the same SSL issue with domain johanna.top, published via custom domain and with A and CNAME records on green and verified. It looks your server dispatch a wrong letsencrypt certificate for another domain. 

     

    Regards.

    0
  • Alex

    Hi Ernesto,

    from what I see SSL is added to your domain: https://jmp.sh/qigi2yG

    1
  • Ernesto Cohnen

    Thanks and sorry. I promise it was not working yesterday :) 

    0
  • Alex

    I believe you. It takes up to 24 hours for the SSL to install and propagate until your users will see the secure connection when they access your project. So it was probably time for propagation.

    0
  • Burak Su

    Hello.

    I can not see SSL on my domain. jokadigital.com  

    Can you help me?

    0
  • Alex

    Hi,

    can't see the CNAME record for your domain. Do you have the green color in the "Custom Domain" section for both records? This is an indicator that the configuration was done correctly. Here's an article on how you can add the CNAME record: https://support.brizy.io/hc/en-us/articles/360026046931-Custom-sub-domain-CNAME-Redirect-

    0
  • Burak Su

    Accroding to the example you sent, they used subdomain in CNAME records but we don’t use subdomain in our case. We use root domain as jokadigital.com We have defined CNAME record as below. Is it correct? 

    0
  • Alex

    You need both(CNAME and A records) to link a root domain to the Brizy Cloud project. I assume you attached an image to your previous answer but I did not receive it. Could you please send it again?

    btw: Maybe this video (not our official video) can help you: https://youtu.be/27okbJMk2dE

    0
  • Burak Su

    Of course. Here it is 

    0
  • Doina P

    Hello Burak,

    Thank you for your message!

    Unfortunately, what you have sent does not show up. Please do not reply to "no-reply emails" as they come as spam. Send again the pictures so we could help you. Thank you!

    With kind regards,

    Doina

    0

Please sign in to leave a comment.