Skip to main content

VIDEO YOUTUBE IN SLIDER

Comments

8 comments

  • Alex

    Hi,

    sorry for not getting back to you sooner.

    Please provide the link to your website and your login details as a private request and I will look into it. Thanks. 

    0
  • Matthias Tonitz

    Hey Stephane, I've experienced the same issue (see here: https://support.brizy.io/hc/en-us/requests/5524).

    Apparently they are aware of it and are working on a fix.

    1
  • Mourier Stéphane

    Hello,
    thank you so much
    I can't seem to display your page.

    Stéphane

    0
  • Matthias Tonitz

    Might be because of privacy settings. I'll quote their answer directly:

    Hello Mathias,

    Thank you for getting in touch with us!
    I'm sorry about this issue. We could find it and already created an issue for our developers to investigate it and find a solution for it. Most probably it will be fixed in one of the future updates for Brizy. I'm sorry again for the created inconveniences with this error.

    Best regards,
    Sandra
    Brizy Customer Support

     

    Weird enough, I checked my page today again and the videos were playing fine. Maybe a glitch?

    0
  • Alex

    Hey,

    I just checked your site Matthias and it seems the problem exists. Have you ever restored the Brizy plugin to a previous version? Please provide valid login details (in a private request) and I will send this issue to our developers. I think there is something local so maybe we could fix it before the update.

    Mourier Stéphane, I found your site link in one of your tickets, but I can't see the problem on your site. Probably because you reverted to an older version. Please update the Brizy plugin and create a test page where we can see the problem. After that, I will send your login details to the devs and they will find a solution for you. Thanks.

    0
  • Mourier Stéphane

    Hello,

    At the request of ALEX, I sent you a test page in my request for private support on this subject.

    I passed Brizy in the last version and the problem is present in this version

    The site is under maintenance which must go through the admin.

    The video starts only in design, visual mode and not in production

    Thank you

    0
  • Alex

    okay, thank you. Let's continue on your open ticket and keep all the discussions in one place. My colleague Natalia will take care of this.

    0
  • Matthias Tonitz

    Hi Alex, just saw your message.


    Indeed the bug still persists & no, I haven't downgraded Brizy.

    I sent you login details in this private form:

    https://support.brizy.io/hc/en-us/requests/5669

    0

Please sign in to leave a comment.